OSEBNI TRENING

KAJ JE TO OSEBNI TRENING?

In ali je to sploh nekaj zate…

Osebni trening v bistvu že s svojim imenom pove, kaj predstavlja.

Edinstvena, osebna izkušnja treninga s svojim lastnim osebnim trenerjem.

Osebni trening ni prazno štetje ponovitev, ni brezvezno slikanje pred ogledalom, ni samo nek ‘ONE SIZE FITS ALL’ jedilnik in trening program.

Osebni trening je veliko, veliko več kot to.

 

Kaj ti kot tvoj osebni trener lahko ponudim:

N

PRIPRAVIM TI PERSONALIZIRAN TRENING PROGRAM

Ne, to ni en kup brezveznih vaj nametanih skupaj na listu papirja. Zate izberem vaje, ki kar najbolje sovpadajo s tvojim ciljem, s tvojim načinom življenja in s tvojimi sposobnostmi, da lahko na koncu dosežeš željene rezultate.

N

PRIPRAVIM TI PERSONALIZIRAN PREHRANSKI COACHING

Nisem zagovornik jedilnikov, zato ga od mene ne boš dobil/a. Sem pa zagovornik urejene, uravnotežene prehrane, ki je prilagojena posamezniku na njegov življenski sloh in ne obratno. 

N
VODIM TE SKOZI CELOTEN PROCES

Moj fokus je vsak trening 100% na tebi in na izvedbi vaj. Tudi pri prehranskem delu sem praktično ‘stric iz ozadja’. Malo heca ampak ja, dejansko to pomeni, da te primem za roko in te peljem skozi tvoj proces.

N
UČIM TE…

Kako trenirati, kako se uravnoteženo prehranjevati, kako ustvarjati zdrave navade, kako si pametno nastaviti cilje… Skratka predajam ti informacije in ti jih pomagam pretvoriti v znanje, ki bo s tabo ostalo do konca življenja.

N

TE POTISNEM IZVEN CONE UDOBJA

Ko preskočimo tisto mentalno mejo, ki nas drži nazaj, kjer se počutimo varno in sigurno, takrat se zgodijo rezultati. Nekdo je enkrat rekel: »Nihče ne bi tekel dodatnega kroga na maratonu, tisti, ki pa ga, tistim uspe.«

N
TE MOTIVIRAM IN PODPIRAM

Vsi kdaj pa kdaj potrebujemo nekoga, na katerega se lahko opremo, ko nam je najtežje. Jaz ti bom pomagal najti tvoj zakaj in ti stal ob strani na tvoji poti do svojih ciljev četudi bi jih kdaj pa kdaj rad/a opustil/a.

Bi si lahko mislil/a, da ima samo ena prava oseba lahko tako velik vpliv na tvoje življenje? Hmmm… Najbolje bo, da preizkusiš in vidiš.

Ker verjamem, da je odločitev o tem, ali bi spremenil/a svoj način življenja in začel/a spreminjati svoje navade zelo težka, ti moram povedati, da te že na tej točki čisto razumem in te podpiram.

Zato sem se odločil, da bom stopil iz svoje cone udobja in ti ponudil…

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Če si se prebil/a čez vse to govoričenje, si verjetno nekje na spletni strani zasledil, da na podlagi svojega dela GARANTIRAM, da ti bo uspelo doseči zavidljivo formo v najmanj 12ih tednih!

Če ti to ne uspe:

Sem ti pripravljen POPOLNOMA VRNITI tvojo investicijo

in pa

1 mesec bom s tabo delal GRATIS!

Za kakšno informacijo več o tej temi, klikni spodaj na gumb in stopi v kontakt z mano.

Naredila bova en čisto neobvezujoč klic, v katerem ti bom odgovoril na čisto vsa vprašanja, ki se ti ta trenutek podijo skozi misli.

KAKO IZGLEDA OSEBNI TRENING?

GREVA NA KAVO

Na začetku te želim spoznati, kakšne so želje, kako si prišel/prišla do te odločitve.

Ker je to najino prvo uradno srečanje, si ne želim, da je vzdušje napeto in da ti je nerodno, zato te povabim na kavo, čaj ali kateri koli drug napitek. Tako boš imel/a tudi možnost spoznati mene, moje delo, kaj ti lahko ponudim in kako ti lahko pomagam.

Od tam naprej bova potem začela skupaj reševati probleme in težave.

FITNES TESTIRANJE

Če si zakriješ oči, preden greš na pot, je malo verjetno, da boš končal/a na cilju, kaj ne? Zato, preden začneva, moram izvedeti kar čimveč o tebi, tvoji zgodovini s treningom, s prehrano, tvoje omejitve in poškodbe…

Nato sledi testni oz. uvodni trening v fitnesu, kjer preverim tvoje gibalne sposobnosti, moč in fleksibilnost.

Na podlagi tega testa ti lahko potem pripravim personaliziran trening program.

TVOJ TRENING PROGRAM

Na podlagi prejšnjih korakov, ti pripravim trening program.

Program vaj se za vsakega posameznika razlikuje, saj smo si med sabo različni in vsak ima svoj nivo sposobnosti in svoje limitacije.

Program vsebuje vaje, s katerimi boš okrepil/a mišice, popravil/a držo, odpravil/a limitacije v gibih in na splošno, bolje se boš počutil/a.

TRENING

Trening kot tak je po navadi najbolj zaželen del osebnega trenerstva.

Na treningu je moj fokus konstantno na tebi in tvoji izvedbi vaj. Tam sem, da ti vse pokažem, razložim, popravim in motiviram do konca, da narediš še tisto ponovitev ali dve več.

Poleg tega sem tam tudi zato, da se pogovoriva o tvoji prehrani, da ti svetujem in ti pomagam razložiti prehranski coaching, katerega dobiš tudi v pisni obliki.

Pa ne skrbi, treningi z mano niso zagrenjeni in hladni, lahko ti obljubim, da boš okrepil/a tudi trebušne, saj smeha ne bo manjkalo.

PRILAGAJANJE

Brez tega ne gre. Ker ti ponujam GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO, je preverjanje bistvenega pomena, saj želim, da si zadovoljen/zadovoljna sproti.

Sproti bova prilagajala teže, število ponovitev, število delovnih serij… Prilagajala bova tudi vaje, v primeru, da ti katere res ne bodo ustrezale, prilagajava prehrano…

Edino z sprotnim preverjanjem in prilagajanjem treninga, prehrane in ostalih navad lahko zagotovim, da ostaneš na najkrajši in najbolj učinkoviti poti do svojega cilja in da je delo kar se da kvalitetno.

Motivacija pride in gre.

V tistem trenutku mora

vajeti prevzeti DISCIPLINA.

KOLIKO ME BO TO VSE SKUPAJ STALO?

Pri tem odgovoru bom popolnoma iskren, saj bi za tako ponudbo lahko računal nore vsote…

 

Prepričan sem tudi, da je cena za marsikoga predraga, AMPAK…

 

Na tej točki se morate vprašati naslednje:

 

KOLIKO STE PRIPRAVLJENI INVESTIRATI V SVOJO KVALITETO ŽIVLJENJA?

 

Poglej… tam zunaj je malo morje trenerjev in coachev, ki bi za svoje delo odšteli veliko manj denarja. Vendar še enkrat, pretuhtaj zgornje vprašanje in se zamisli, kako pomemben je urejen življenski slog, kako pomembna je tvoja energija in tvoj čas, ki ga preživiš z družino, kako pomembno je zate, da se znaš v vsaki situaciji, ki ti jo da življenje, prehranjevati uranoteženo in v  hrani uživati, kako pomembno je zate, da se boš v jeseni svojega življenja lahko igral/a s svojimi vnuki in vnukinjami.

Kot sem tudi že omenil (mogoče pa tudi nisem, ups cool) in bom verjetno še velikokrat ponovil – moj čas in energijo bom namenil SAMO RESNIM kandidatom in glede na to, da sem svojim strankam  konstantno na voljo za podporo, ki jo potrebujejo, bi lahko brez problema za to storitev zahteval še nekoliko višjo ceno.

Ampak zame plačilo in denar nista tako pomembna. Veliko bolj pomembno mi je, da si na koncu najinega sodelovanja zadovoljen/zadovoljna, da imaš potrebno znanje za uvajanje nadaljnjih sprememb v svojem življenju in da pridobiš samozavest, da boš lahko zajemal/a življenje s polno žlico.

Temu primerno, sem se odločil, da to izkušnjo osebnega treninga ponudim po razumni ceni.

PAKET A

€ / mesec

12 treningov na mesec

Personaliziran trening program

Personaliziran prehranski coaching

Podpora in motivacija

Osebni pristop

Spremljanje napredka

E – knjigice in ostalo gradivo

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

PAKET B

€ / mesec

8 treningov na mesec

Personaliziran trening program

Personaliziran prehranski coaching

Podpora in motivacija

Osebni pristop

Spremljanje napredka

E – knjigice in ostalo gradivo

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

PAKET C

€ / uro

1 ura osebnega treninga 1 na 1
1 ura svetovanja

Čestitati ti moram, ker če si prišel/prišla do konca te strani, si že en korak bližje neki ideji o boljšem življenju, ki ti je zasvojila um.

Če se na tej točki še nisi pripravljen/a podati na, kako naj rečem, ‘transformacijsko pot’, potem te povabim, da si pogledaš in mogoče prebereš nekaj koristnih informacij na mojem blogu.

KAKO SE IZOGNITI NAPADOM LAKOTE?

Po navadi se začne takole: Jooooj! Ta vikend je bilo pa preveč. Res je bilo preveč vsega, tako sem se najedel cukra, da sem komaj dihal. Kaj mi je bilo tega treba, sedaj imam pa slabo vest! Luka, pomagaj!!!… to pride po navadi še na koncu 🙂 Takim situacijam se ni...

KRUTA RESNICA…

Ste bili kdaj postavljeni v situacijo, ko vam je nekdo »pridigal«, kaj vse delate narobe, kje ste ga polomili, kaj morate narediti bolje... Predvidevam, da ni bilo prijetno poslušati vseh tisti besed. Najverjetneje so tudi vse te besede šle skozi eno uho noter in...

7 TRIKOV, KAKO SE NABILDATI, KO NIMAŠ ČASA

Vem, da ste zaposleni, zato pojdimo naravnost k bistvu: mišice lahko zgradite tudi, ko vam za to primanjkuje časa, vendar boste morali trdo delati in se osredotočiti na bistvo. Skupaj bomo pogledali, kako kar najbolje izkoristiti vsako prosto minuto za izgradnjo...

MANJ mastno ali POLNO mastno – kaj hudiča je razlika?

Kar spomni se, kolikokrat si že slišal, da so živila »brez maščob«, z »manj maščobami« in »dietna«, prvi korak k zdravju in izgubi teže. Po drugi strani pa je ketogena dieta z visoko vsebnostjo maščob in zelo nizko vsebnostjo ali celo čisto brez ogljikovih hidratov...