O MENI

NAJ SE PREDSTAVIM

Sem Luka Janežič in sem osebni trener. No, pa tudi prehranski svetovalec in vaditelj pred in poporodne vadbe. Ti nazivi nekako najbolje opisujejo delo, katerega zelo rad opravljam in to je, vodenje TEBE na poti do TVOJIH ciljev!

KAKO SE JE VSE SKUPAJ ZAČELO?

Že od malih nog se ukvarjam s športom ampak lahko rečem, da dokler nisem prestopil vrat lokalnega fitnesa in naredil svoje prve rezultate, sploh nisem razumel, kaj to zame pomeni. Kaj sem pa takrat vedel, majhen kmečki fantek s čisto preveč kilami in nič pojma o prehrani!

Skozi moje odraščanje, me je celotna ideja fitnesa, zdravega načina življenja, začela vedno bolj in bolj zanimati. Veliko diet, veliko različnih trening programov sem moral preizkusiti, da sem na koncu dojel, da za pravi uspeh potrebujem samo znanje, disciplino in konsistenco.

MEDNARODNO PRIZNANA LICENCA IFPA

Želja po izobraževanju, želja, da hočem pomagati ljudem na njihovi poti do bolj kvalitetnega življenja me je pripeljala do licence za osebnega trenerja in prehranskega coacha.

Ljudem želim pomagati in jim nuditi to, kar sam na začetku nisem imel, a sem hudičevo potreboval – nekoga, ki bi me vodil čez celoten proces. Vem, težko je začeti, še posebno ob poplavi vseh napačnih informacij, ki so dandanes na voljo. To, da se konstantno izobražujem, se udeležujem raznoraznih seminarjev in delavnic na temo treningov in prehrane, zame pomeni boljšo kvaliteto storitve, ki jo lahko ponudim svojim strankam, ki si konec koncev, to tudi zaslužijo!

Nisem pristaš raznoraznih diet, generičnih trening programov in hladnega odnosa med trenerjem in trenirancem.

V mojem primeru to pomeni, da skupaj narediva celosten pregled tvojega življenja, ugotoviva kje so problemi in težave, ugotoviva kakšni so tvoji cilji in želje ter najpomembnejše – KAJ SI PRIPRAVLJEN/A NAREDITI ZA TO. Temu primerno nato prilagodim trening in prehrano tvojemu načinu življenja in ne obratno. To vse poskušam narediti na preprost ter razumljiv način.

Vsak ima svojo zgodbo in svoj proces. Na svoje stranke ne gledam samo kot stranke. Z vsakim poskušam zgraditi edinstven odnos, ki čez čas preraste v prijateljstvo.

ZAKAJ SODELOVATI Z MANO?

Vse kar UČIM, tudi sam PRAKTICIRAM.


Veliko različnih načinov treninga sem dal skozi, veliko neuspelih diet… Vrtel sem se v začaranem krogu neuspeha. Vem, da je težko, vem, da se nekje na tej poti začneš počutiti brezupno, ampak… Na tej poti ti bom stal ob strani JAZ, te podpiral in bil zate nekdo, ki ga jaz v mojih težkih trenutkih nisem imel.

Svoj čas in finance redno vlagam v različna izobraževanja na področju treningov in prehrane, da lahko svojim strankam zagotovim maksimalno kvalitetno storitev, ker si na vse zadnje to tudi zaslužijo!

Z znanjem, ki sem ga tekom mojega delovanja kot osebni trener pridobil ter predvsem z izkušnjami z delom z veliko ljudmi, sem svojo formulo za uspeh izpopolnil. 

Sedaj sem jo pripravljen deliti s tabo!

Kot coach želim da s svojimi strankami spletemo dobre, močne, prijateljske vezi in da na koncu ne ostanemo samo še ena stranka in trener!

Moja želja je, da strankam ne omogočim samo kvalitetne storitve, ampak IZKUŠNJO, katero si bodo zapomnile za celo življenje.

ZATE SEM PRIPRAVIL NEKAJ TOTALNO ODBITEGA!

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Če si se prebil/a čez vse to govoričenje, si verjetno nekje na spletni strani zasledil, da na podlagi svojega dela GARANTIRAM, da ti bo uspelo doseči zavidljivo formo v najmanj 12ih tednih!

Če ti to ne uspe:

Sem ti pripravljen POPOLNOMA VRNITI tvojo investicijo

in pa

1 mesec bom s tabo delal GRATIS!

To je nekaj, v kar verjamem in če si zdaj v tistem trenutku, ko razmišljaš ali ja ali ne, te povabim, da si rezerviraš čisto neobvezujoč in brezplačen telefonski pogovor z mano, kjer ti bom lahko odgovoril na čisto vsa vprašanja.