ON-LINE COACHING

ZAKAJ ONLINE COACHING?

On-line coaching je perfektna rešitev za tiste, ki bi kljub natrpanemu urniku radi naredili spremembo v svojem življenju.

On-line pomeni ravno to, vsa najina komunikacija poteka preko mobilnih naprav ter računalnika, to pa ne pomeni, da je on-line coaching način treninga namenjen splošni populaciji.

Je prav tako oblika osebnega treninga, saj je trening program prilagojen nate in na tvoje potrebe, želje in cilje. Tudi prehranska strategija je namenjena samo tebi.

List papirja z napisanim jedilnikom ali kupljena aplikacija z različnimi vajami enostavno ne pomeni nič, če ne vemo kaj s tem početi.

In ravno tu pride v upoštev beseda “coaching” oz. vodenje. Vodenje in vsakodnevna pomoč je tista, ki vam jo kot vaš online (osebni) trener nudim.

KAKO BO IZGLEDAL ONLINE COACHING?

1. NAJPREJ BI TE RAD BOLJE SPOZNAL

Prvi uvodni sestanek je namenjen temu, da ugotoviva, kakšno je trenutno stanje, kakšne so tvoje želje in kakšne cilje imaš.

Od tu naprej bova nastavila načrt treninga in prehrane, ki ti bo glede na tvoj življenski slog najbolj ustrezal.

2. PERSONALIZIRAN TRENING PROGRAM

Že na uvodnem sestanku se bova dogovorila o tem, kakšen način treninga bi bil zate najbolj primeren in koliko časa na teden si pripravljen/a vložiti v to. 

Trening program bo nastavljen za v naprej določeno obdobje, potem pa ga bova sproti spreminjala, dodajala ali samo modificirala.

3. PERSONALIZIRAN PREHRANSKI COACHING

Prehranski coaching poteka po istem kopitu – beležiš svojo prehrano s prehranskim dnevnikom.

Z e-vodnikom ter mojimi navodili in nasveti potem svojo trenutno hrano obogatiš z uvajanjem novih hranil, mogoče zamenjava kakšno sestavino, nekatere povečava in nekatere zamanjšava.

4. APLIKACIJA TRAINERIZE

Ta aplikacija bo razlog, zakaj ti bom dovolil, da imaš telefon s sabo na treningu (hec ✌️). 

Skratka, v tej aplikaciji boš videl/a svoj trening program, video prikaze vseh vaj ter navodila izvedbe in na kaj moraš biti pozoren/pozorna.

Z aplokacijo bova tudi najlažje spremljala tvoj napredek.

5. E-KNJIGICA Z NAVODILI IN NASVETI

Vsem mojim strankam kot darilo podarim svoj e-priročnik Kako postati fit. V njem se najde vse od prehranskih osnov, sestave obokov, izračuna vnosa makrohranil do osnov treniranja, kako izgleda trening program ter še veliko drugih dodatnih bonusov, s katerimi boš postal/a FIT!

6. MOJA PODPORA IN MOTIVACIJA

Seveda pa on-line coachinga ni brez podpore in vodenja.

Kot tvoj online/osebni trener sem ti konstantno na voljo, če imaš vprašanja glede bilo česa, če ti mogoče zamanjkuje želje in motivacije, sem zato tu jaz, da te poberem in usmerim na pravo pot!

Če se v tem trenutku odločaš, ali je on-line coachig nekaj zate, ti moram omeniti, da imam tu samo eno manjšo zahtevo:

1x na mesec želim s tabo opraviti trening v fitnesu, kjer treniram svoje stranke!

Zakaj temu tako?

Enostavno, ker želim videti kako treniraš. Želim da tudi TI VIDIŠ kaj si pod besedo trening predstavljam jaz, kakšno intenzivnost želim od tebe na treningu in na sploh, da se imava tudi priložnost pogovoriti 1 na 1 o stvareh, ki te bodo zanimale.

KAKŠNA BO MOJA INVESTICIJA V ON-LINE COACHING?

Verjetno se lahko vsi strinjamo, da naš način življenja zahteva nenormalno hiter in naporen tempo, kar pa slej ko prej začne vplivati na kvaliteto našega življenja.

Poleg napornega delavnika lahko tu zraven vštejemo seveda tudi družino, hobije ter ostale obveznosti za katere nam počasi zmanjkuje časa.

Kaj pa posledice?

Zdravje peša, počutimo se slabo, hitro smo razdražljivi, primanjkuje nam energije in spanca, urejena prehrana se hitro sprevrže v prenajedanje ali celo odrekanje…

V vsej tej noriji hitro pozabimo, da nismo avtomobil, katerega lahko takoj prižgemo in se tisti trenutek odpeljemo. Smo samo ljudje in vse ta stres ima brez potrebnega ‘vzdrževanja’ lahko zelo resne posledice.

PAKET A

€ / mesec

PERSONALIZIRAN TRENING PROGRAM

PERSONALIZIRAN PREHRANSKI COACHING

E – PRIROČNIK: KAKO POSTATI FIT

MOJA PODPORA IN MOTIVACIJA

VODENJE

1X MESEČNI OSEBNI TRENING

PAKET VELJA ZA MINIMALNO 3 MESECE

PAKET B

€ / mesec

PERSONALIZIRAN TRENING PROGRAM

PERSONALIZIRAN PREHRANSKI COACHING

E – PRIROČNIK: KAKO POSTATI FIT

MOJA PODPORA IN MOTIVACIJA

VODENJE

1X MESEČNI OSEBNI TRENING

PAKET VELJA ZA MINIMALNO 6 MESECEV

P. S.: Hvala, ker si z mano ostal/a do konca te strani. Verjamem, da tako težka odločitev zahteva svoj čas za razmislek.

Naj te povabim, da če imaš kakršno koli vprašanje glede zgoraj napisanega ali pa na sploh, ali je to nekaj zate ali ne, da me POKLIČEŠ – kontakt ti bom pustil spodaj.

Odgovoril ti bom na vsa vprašanja, v skrajnem primeru imava samo en lep pogovor. Za izgubit nimaš nič!

MOJ BLOG

KAKO SE IZOGNITI NAPADOM LAKOTE?

Po navadi se začne takole: Jooooj! Ta vikend je bilo pa preveč. Res je bilo preveč vsega, tako sem se najedel cukra, da sem komaj dihal. Kaj mi je bilo tega treba, sedaj imam pa slabo vest! Luka, pomagaj!!!… to pride po navadi še na koncu 🙂 Takim situacijam se ni...

KRUTA RESNICA…

Ste bili kdaj postavljeni v situacijo, ko vam je nekdo »pridigal«, kaj vse delate narobe, kje ste ga polomili, kaj morate narediti bolje... Predvidevam, da ni bilo prijetno poslušati vseh tisti besed. Najverjetneje so tudi vse te besede šle skozi eno uho noter in...

7 TRIKOV, KAKO SE NABILDATI, KO NIMAŠ ČASA

Vem, da ste zaposleni, zato pojdimo naravnost k bistvu: mišice lahko zgradite tudi, ko vam za to primanjkuje časa, vendar boste morali trdo delati in se osredotočiti na bistvo. Skupaj bomo pogledali, kako kar najbolje izkoristiti vsako prosto minuto za izgradnjo...

MANJ mastno ali POLNO mastno – kaj hudiča je razlika?

Kar spomni se, kolikokrat si že slišal, da so živila »brez maščob«, z »manj maščobami« in »dietna«, prvi korak k zdravju in izgubi teže. Po drugi strani pa je ketogena dieta z visoko vsebnostjo maščob in zelo nizko vsebnostjo ali celo čisto brez ogljikovih hidratov...