NAJBOLJŠA

INVESTICIJA V

TVOJE ZDRAVJE

PRIJAVE SE ZAKLJUČIJO ČEZ

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Živjo!

Verjetno se lahko vsi strinjamo, da naš način življenja zahteva nenormalno hiter in naporen tempo, kar pa slej ko prej začne vplivati na kvaliteto našega življenja.

Poleg napornega delavnika lahko tu zraven vštejemo seveda tudi družino, hobije ter ostale obveznosti za katere nam počasi zmanjkuje časa.

Kaj pa posledice?

Zdravje peša, počutimo se slabo, hitro smo razdražljivi, primanjkuje nam energije in spanca, urejena prehrana se hitro sprevrže v prenajedanje ali celo odrekanje…

V vsej tej noriji hitro pozabimo, da nismo avtomobil, katerega lahko takoj prižgemo in se tisti trenutek odpeljemo. Smo samo ljudje in vse ta stres ima brez potrebnega ‘vzdrževanja’ lahko zelo resne posledice.

Če si edena/ena izmed tistih, ki se lahko v tem trenutku poveže z zgornjim opisom, potem te moram razveseliti, na pravem mestu si!

V nadaljevanju ti bom razložil, kako nam bo vsem skupaj uspelo odpraviti te težave.

Osredotočite se na izboljšanje kvalitete svojega življenja in ne pozabite v njem tudi uživati!

Ker sem se v preteklosti tudi sam že znašel v zgornjih situacij in se konstantno vrtel v nekem začaranem krogu, bil brez ciljev in motivacije, kaj šele discipline… sem se prijel v roke in svoje življenje postavil na mesto številka 1!

Skozi leta sem nabiral različna znanja tako iz področja prehrane in treningov kot tudi s področja izboljšanja kvalitete življenja.

Odločil sem se, da sem pripravljen sedaj to svoje znanje deliti z vami.

Tako je kot produkt vsega tega nastal:

PROJEKT LAJF JE 12-TEDENSKI SKUPINSKI ONLINE PROGRAM

Projekt je zasnovan tako, da se vse delo opravi ON-LINE, torej, preko telefonskih klicev, preko zasebne facebook skupine in pa preko zoom klicev.

Kaj torej ta 12-tedenski projekt zajema:

PODPORNA FACEBOOK SKUPINA

12 SKUPINSKIH ONLINE SREČANJ

E-KNJIGICE IN PRIROČNO DARILO

REŠEVANJE VAŠIH PROBLEMOV 

DELO PREKO FACEBOOK SKUPINE IN 1 NA 1 KLICEV

Vem, mogoče si sedaj v tem trenutku misliš, da vložek tvojega časa in denarja ni vreden dela v skupini, saj si pričakoval/a delo 1 na 1.

Vendar delo v skupini ima številne prednosti:

 

  • V skupini se lahko znajdejo tudi ljudje, ki se soočajo s podobnimi ali enakimi problemi kot ti,

 

  • več glav več ve – na marsikatero težavo je lahko nekdo iz skupine že naletel in se uspešno spopadel z njo in lahko z ostalimi člani deli svoje znanje,

 

  • na koncu projekta ne ostaneš sam z vsemi informacijami ampak na koncu projekta pridobiš tudi prijatelje, ki se med sabo podpirajo.

KAJ POLEG ZGORAJ NAŠTETEGA ŠE PRIDOBIM?

N

ZNANJE O PREHRANI IN KAKO SI JO PRILAGODITI NA SVOJ ŽIVLJENSKI STIL

N

ZNANJE O GIBANJU IN KAKO GA EFEKTIVNO UMESTITI V SVOJE ŽIVLJENJE

N

KONSTANTNA PODPORA IN REŠEVANJE VSAKODNEVNIH TEŽAV

N
ZNANJE, VEŠČINE IN NAVADE, KI TI POMAGAJO NAREDITI SPREMEMBE TUDI PO KONČANEM PROJEKTU
N
GRADIVO IN PRAKTIČNI VODNIKI, KI S TABO OSTANEJO DO KONCA ŽIVLJENJA

Sliši se super, kaj ne?

 

Moram pa na tej točki še nekaj omeniti, preden bereš naprej!

 

TA PROJEKT NI NAKLONJEN HITRIM REŠITVAM IN ABSOLUTNO NI PRIMEREN ZA NEKOGA, KI IŠČE BLIŽNJICE DO ‘FIT TELESA’ ALI DA SE BO LAHKO NEKOMU POHVALIL, DA DELA NEKAJ ZASE, KO DEJANSKO NE!

V projekt sprejmem samo in izključno resne kandidate, ki so za spremembo svojega življenja in navad pripravljeni DELATI, se UČITI in pokazati DISCIPLINO takrat, ko motivacija popusti!

Preden bereš naprej, premisli iz kakšnega razloga si tukaj in če je ta program dejansko sploh primeren zate!

Motivacija pride in gre. V tistem trenutku mora vajeti prevzeti DISCIPLINA.

JA LUKA, KOLIKO PA ME BO VSE TO STALO?

Pri tem odgovoru bom popolnoma iskren, saj bi za tak projekt lahko računal nore vsote…

 

Prepričan sem tudi, da je cena za marsikoga predraga, AMPAK…

 

Na tej točki se morate vprašati naslednje:

 

KOLIKO STE PRIPRAVLJENI INVESTIRATI V SVOJO KVALITETO ŽIVLJENJA?

 

Poglej… tam zunaj je malo morje trenerjev in coachev, ki bi za svoje delo odšteli veliko manj denarja. Vendar še enkrat, pretuhtaj zgornje vprašanje in se zamisli, kako pomemben je urejen življenski slog, kako pomembna je tvoja energija in tvoj čas, ki ga preživiš z družino, kako pomembno je zate, da se znaš v vsaki situaciji, ki ti jo da življenje, prehranjevati uranoteženo in v  hrani uživati, kako pomembno je zate, da se boš v jeseni svojega življenja lahko igral/a s svojimi vnuki in vnukinjami.

Kot sem tudi že omenil in bom verjetno še velikokrat ponovil – moj čas in energijo bom namenil SAMO RESNIM kandidatom in glede na to, da sem članom v tem projektu konstantno na voljo za podporo, ki jo potrebujejo, bi lahko brez problema za to storitev zahteval še nekoliko višjo ceno.

Ampak zame plačilo in denar sam nista tako pomembna. Veliko bolj pomembno mi je, da si na koncu tega projekta zadovoljen/zadovoljna, da imaš potrebno znanje za uvajanje nadaljnjih sprememb v svojem življenju in da pridobiš samozavest, da boš lahko zajemal/a lajf s polno žlico.

Temu primerno, sem se odločil, da ta projekt ponudim po razumni ceni.

POZOR!

SAMO 10 PROSTIH MEST!

Najboljša investicija v tvoje zdravje,

je samo en klik stran!

€ / mesec