MOJA ZGODBA.
MOJA MISIJA.

Osebni trener Luka Janežič

Živjo, moje ime je Luka in sem OSEBNI TRENER!

Že od malih nog se ukvarjam s športom ampak lahko rečem, da dokler nisem prestopil vrat lokalnega fitnesa in naredil svoje prve rezultate, sploh nisem razumel, kaj to zame pomeni. Kaj sem pa takrat vedel, majhen kmečki fantek s čisto preveč kilami in nič pojma o prehrani!

A počasi me je celotna ideja fitnesa, zdravega načina življenja, začela vedno bolj in bolj zanimati. Veliko diet, veliko različnih trening programov sem moral preizkusiti, da sem na koncu dojel, da za pravi uspeh potrebujem samo znanje in konsistenco. Želja po izobraževanju, želja, da hočem pomagati ljudem na njihovi poti do bolj kvalitetnega življenja me je pripeljala do licence za osebnega trenerja in prehranskega coacha.

Ljudem želim pomagati in jim nuditi to, kar sam na začetku nisem imel, a sem hudičevo potreboval – nekoga, ki bi me vodil čez celoten proces. Vem, težko je začeti, še posebno ob poplavi vseh napačnih informacij, ki so dandanes na voljo. Zato sem tukaj, da ti pomagam, te vzpodbujam, motiviram in te VODIM na tvoji poti do željenih ciljev. Sem pristaš ZKP-ja (Zdrave Kmečke Pameti), kar v mojem primeru pomeni, da vzamem tvoje želje, cilje in način življenja na sploh, zelo resno in temu primerno prilagodim trening in prehrano tvojemu načinu življenja in ne obratno! To, da se konstantno izobražujem, se udeležujem raznoraznih seminarjev in delavnic na temo treningov in prehrane, zame pomeni boljšo kvaliteto storitve, ki jo lahko ponudim svojim strankam, ki si konec koncev, to tudi zaslužijo!
Vsak ima svojo zgodbo in svoj proces. Na svoje stranke ne gledam samo kot stranke. Z vsakim poskušam zgraditi edinstven odnos, ki čez čas preraste v prijateljstvo.

osebni trening Luka Janežič

OSEBNI TRENING

Osebno trenerstvo je zame veliko več kot le trening. Je izkušnja! Svoje delo jemljem zelo resno, zato je moj namen, da trening prilagodim tvojim ciljem in življenskemu slogu in ne obratno.

online coaching Luka Janežič

ONLINE COACHING

Delo. Šola. Družina. Vse to so obveznosti sodobnega človeka, ki pa na žalost zahtevajo čedalje več našega časa in pozornosti. Bi pa vseeno rad treniral, pa neveš kako, neveš KDAJ?

Prehranski coaching Luka Janežič

PREHRANSKI COACHING

Sigurno si že kdaj poizkusil kakšno dieto in iskreno mi povej, koliko časa si zdržal/a? Vem, jedilnik, tehtanje hrane, veliko sestavin, ki jih nikoli nisi probal/a, velikokrat je bila hrana neokusna…

Začni svojo zgodbo

“Ovire te ne smejo zaustaviti. Če naletiš na zid, se ne obračaj in ne obupaj. Ugotovi, kako ga preplezati, iti skozi ali najti način, kako ga obiti.”

Michael Jordan