OSEBNI TRENING

Osebno trenerstvo je zame veliko več kot le trening. Je izkušnja! Svoje delo jemljem zelo resno, zato je moj namen, da trening prilagodim tvojim ciljem in življenskemu slogu in ne obratno.
Moje stranke si zaslužijo le najboljše, zato konstantno vlagam svoj čas in energijo v različna izobraževanja na področju treningov in prehrane, da lahko zagotovim kar se da kakovostno storitev. Treningi so prilagojeni izključno samo TEBI in tvojim potrebam. Med samim treningom je moja pozornost 100% na tebi in tvoji izvedbi vaje, saj le tako lahko zagotovim kvaliteten trening. Prav zaradi tega razloga, so prosta mesta za osebni trening omejena.

Pred samim začetkom želim, da se dobiva na uvodnem srečanju oz. pijački, kjer ugotoviva, ali je energija med nama na nivoju, če si res pripravljen/a vložiti delo, trud in disciplino. Vse to je zelo pomembno, saj bova tako lažje dosegla TVOJE cilje.

Prvi korak k doseganju vašega cilja je, da si vzamete trenutek in spoštujete svoj cilj. Vedite, kaj vam pomeni, da to dosežete.

8 treningov:

✔️ trening 2x na teden
✔️ sestava personaliziranega trening programa
✔️ prehranski coaching
✔️ dosegljivost in podpora
✔️ vodenje in motivacija
✔️ merjenje napredka

veljavnost 1 mesec

12 treningov:

✔️ trening 3x na teden
✔️ sestava personaliziranega trening programa
✔️ prehranski coaching
✔️ dosegljivost in podpora
✔️ vodenje in motivacija
✔️ merjenje napredka

veljavnost 1 mesec

Trening in posvet:

✔️ 1 ura osebnega treninga
✔️ 1 ura svetovanja

1 ura treninga:

✔️ 1 ura osebnega treninga
✔️ velja samo 1x

DOBRO DELO,

  PRINAŠA DOBRE                      REZULTATE.